Art4Metal

Plasma art design

Despre Art4Metal

Art4Metal oferă servicii personalizate de tăiere cu plasmă. Clienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proiecte. Personalizăm orice fel de spațiu indoor sau outdoor, pentru sectorul rezidențial, de birouri, hotelier, baruri și restaurante sau proiecte pentru evenimente speciale: lansări de produse și servicii, concerte.

Rezidențial
Realizăm artă metalică decorativă pentru casă, bucătărie, diverse spații de locuit. Personalizăm balustrade, porți și elemente de decor pentru grădină, pentru spațiul de grătar & barbeque.

Corporate
Indiferent de domeniul de activitate al companiei dvs., echipa noastră vă poate realiza o prezentă inedită în fața clienților și a partenerilor de afaceri. Brandul dvs. va trece la un alt nivel: materiale promoționale, signalistică neconvențională, elemente de decor inedite. Personalizăm recepția, biroul sau magazinul dvs. cu adevărate obiecte de artă, realizate prin tăiere laser.

Instituții & Muzee
Pentru a impresiona publicul și a crește numărul vizitatorilor, putem realiza proiecte unice în funcție de tematica solicitată.

Evenimente
Succesul unui eveniment se datorează și elementelor neconvenționale ce impresionează audiența și publicul. Putem realiza obiecte inedite pentru lansări de produse și servicii, aniversări de companie sau alte proiecte speciale.

Solicitări speciale
Dacă doriți o lucrare personaliztă cu propriile imagini, noi vă putem ajuta. Preluam imaginile digitale și le transformăm în piese de artă personalizate pentru casa, biroul sau spațiul dvs. de suflet.
Dorințele clienților noștri sunt importante pentru noi și le putem transforma în realitate.

Dacă aveți întrebări cu privire la produsele noastre sau doriți mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa contact@art4metal.ro sau puteți să utilizați formularul de contact din website.